BINECUVANTARE

Viata mea, cuvintele mele, inima mea, toate iti apartin Tie, Doamne! Faca-se Voia Ta in Toate! Mintea mea a devenit mintea Ta, corpul meu a devenit Corpul Tau, Spiritul meu este Unul cu Spiritul Tau. Vino Tu si traieste prin mine. Binecuvanteaza-mi fiinta si inalta-mi Spiritul, pentru a simti splendoarea uniunii cu Tine! Multumesc. AMIN.ASA SA FIE,SI ASA ESTE!

IMNUL UNIVERSULUI

„Da, Doamne, cred: şi cred din ce în ce mai puternic, pentru că nu este doar o încercare de a mă consola, ci de a mă desăvârşi, tu eşti la originea impulsului şi la sfârşitul acestui drum, pe care toată viaţa mea nu pot decât să îl urmez. Şi tu eşti cel care însufleţeşti pentru mine, cu omniprezenţa ta, miriada de influenţe cărora mă supun permanent. În viaţa care izvorăşte din mine şi în materia care mă susţine găsesc mai mult decât darurile tale. Te găsesc pe tine însuţi care mă faci să particip la existenţa ta. O, Doamne, a cărui chemare precede prima noastră mişcare, dăruieşte-mi aspiraţia de a exista – pentru ca, prin acea sete divină care este darul tău, accesul la marile ape să se deschidă în mine. Nu mă lipsi de setea divină de viaţă, acea energie primordială. Şi tu, a cărui înţelepciune iubitoare îmi dă formă din toate formele şi întâmplările lumii, ajută-mă să pot să cred, să cred cu înflăcărare şi mai presus de orice, în prezenţa ta activă.” ~Teilhard de Chardin, Imnul Universului

IERTARE!

IERTAREA sa ne primeneasca Inimile de vina greselilor si greutatilor trecutului, CONSTIENTIZAREA momentului "Acum" sa ne limpezeasca Mintile de gandurile prea multe si prea-lumesti, RESPIRAREA in Ritmul Propriu sa ne readuca Sanatatea in trupurile noastre, ACCEPTAREA Prezentei Lui "Sunt Cine Sunt" sa ne calauzeasca spre Acasa, IUBIREA si INTELEPCIUNEA Lui Christos sa ne inspire zi de zi precum in vechime au luminat pe fericitii contemporani ai LUI IISUS! NAMASTE! "Încurajat să intru în mine însumi, călăuzit de Tine, am intrat în adâncul inimii mele... O, Adevăr veşnic şi Iubire adevărată şi scumpă Veşnicie! Tu eşti Dumnezeul meu, după tine suspin ziua şi noaptea... Târziu de tot Te-am iubit, O, Frumuseţe atât de veche şi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit! Şi iată, Tu erai înăuntrul meu şi eu eram afară, şi acolo Te căutam... Tu erai cu mine şi eu nu eram cu Tine. Mă ţineau departe de Tine acele creaturi care, dacă nu ar fi în Tine, nici măcar nu ar exista. M-ai chemat, ai strigat, ai spart surzenia mea. M-ai luminat, m-ai străfulgerat şi, în cele din urmă, ai vindecat orbirea mea. Ai suflat peste mine parfumul Tău şi eu l-am respirat şi acum mă topesc după Tine. Te-am gustat şi acum mi-e foame şi sete de Tine!". SF.AUGUSTIN

CUNOASTEREA

CUNOAȘTEREA: Inteligența spirituală care trăiește înăuntrul fiecărei persoane. Sursa a tot ceea ce știm. Înțelegere intrinsecă. Înțelepciune eternă. Partea nesfârșită din noi care nu poate fi influențată, manipulată sau coruptă. Un potențial în toate formele de viață inteligentă. Cunoașterea este Dumnezeu în tine și Dumnezeu este întreaga Cunoaștere din Unives.
„Neînfricarea ta, în viitor, trebuie să nu fie născută din prefăcătorie, ci născută din certitudinea ta în Cunoaștere. În acest fel, tu vei fi un refugiu al păcii și o sursă de bogăție pentru alții. Asta îți este menit să fii. Din acest motiv ai venit în lume.

IISUS

Cel mai mare OM din istorie, Cel mai mare OM din istorie, Iisus, n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de EL N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi.

vineri, 7 februarie 2014

I-IUBIRE-Incredere


Îți mulțumesc că m-ai binecuvântat cu acest vas sfânt, pentru a-l umple cu cele mai profunde aspirații și dorințe ale inimii mele!

Ajută-mă să recunosc darurile care-mi sunt oferite și îndreaptă-mi atenția către ceea ce vreau să văd a se manifesta în acest timp de dinainte de Echinocțiu!
Cer ca Sinele meu Înalt să-mi amintească cu blândețe acele vise care sunt pregătite să apară în viața mea în acest moment!
Prezență Divină, adu-mi, te rog, ajutorul de care am nevoie pentru a-mi umple viața cu mai multă frumusețe și cu un sentiment de împlinire!
Permite-mi să mă împrietenesc cu Sistemul de ghidare (intuitia) care-l inspiră pe Sinele meu Înalt și care duce la împlinirea scopului sufletului meu!
Prezență Divină, amintește-mi să fiu atent și alert la inspirația care curge  prin mine în fiecare moment!
Cer ca Lumina Divină să-mi umple ființa și să-mi ridice frecventele vibrationale astfel incat sa pot asculta cu o deplina constientizare!
Prezență Divină, umple-mi inima cu Iubirea Divină, astfel încât să pot regenera această iubire prin forma mea umană și să radiez iubire în lume prin ființa mea!
Sunt atât de dornic să împlinesc îndemnurile inimii mele și să co-creez cu Divinul un nou mod de a fi care să binecuvânteze Pământul cu tot ceea ce eu sunt!
Prezență Divină, ajută-mă să aduc plinătatea celui mai autentic sine al meu în manifestare în momentul acesta!

Dă-mi voie să-mi folosesc nou-găsita libertate în moduri puternic conștiente, pentru a crea miracolele care să fie de folos întregii vieți de pe Pământ în acest moment!   
Fie ca toate ființele să recunoască Iubirea Divină care umple inimile noastre în fiecare moment, și fie ca eu să fiu un instrument care să radieze prezența ta plină de pace!
 Prezență Divină, Îți mulțumesc!”
Si așa este!AMIN
sursa- www.dei-matei.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

BLOGAREALA

FII MANDRU CA ESTI ROMAN

FII MANDRU CA ESTI ROMAN