BINECUVANTARE

Viata mea, cuvintele mele, inima mea, toate iti apartin Tie, Doamne! Faca-se Voia Ta in Toate! Mintea mea a devenit mintea Ta, corpul meu a devenit Corpul Tau, Spiritul meu este Unul cu Spiritul Tau. Vino Tu si traieste prin mine. Binecuvanteaza-mi fiinta si inalta-mi Spiritul, pentru a simti splendoarea uniunii cu Tine! Multumesc. AMIN.ASA SA FIE,SI ASA ESTE!

IMNUL UNIVERSULUI

„Da, Doamne, cred: şi cred din ce în ce mai puternic, pentru că nu este doar o încercare de a mă consola, ci de a mă desăvârşi, tu eşti la originea impulsului şi la sfârşitul acestui drum, pe care toată viaţa mea nu pot decât să îl urmez. Şi tu eşti cel care însufleţeşti pentru mine, cu omniprezenţa ta, miriada de influenţe cărora mă supun permanent. În viaţa care izvorăşte din mine şi în materia care mă susţine găsesc mai mult decât darurile tale. Te găsesc pe tine însuţi care mă faci să particip la existenţa ta. O, Doamne, a cărui chemare precede prima noastră mişcare, dăruieşte-mi aspiraţia de a exista – pentru ca, prin acea sete divină care este darul tău, accesul la marile ape să se deschidă în mine. Nu mă lipsi de setea divină de viaţă, acea energie primordială. Şi tu, a cărui înţelepciune iubitoare îmi dă formă din toate formele şi întâmplările lumii, ajută-mă să pot să cred, să cred cu înflăcărare şi mai presus de orice, în prezenţa ta activă.” ~Teilhard de Chardin, Imnul Universului

IERTARE!

IERTAREA sa ne primeneasca Inimile de vina greselilor si greutatilor trecutului, CONSTIENTIZAREA momentului "Acum" sa ne limpezeasca Mintile de gandurile prea multe si prea-lumesti, RESPIRAREA in Ritmul Propriu sa ne readuca Sanatatea in trupurile noastre, ACCEPTAREA Prezentei Lui "Sunt Cine Sunt" sa ne calauzeasca spre Acasa, IUBIREA si INTELEPCIUNEA Lui Christos sa ne inspire zi de zi precum in vechime au luminat pe fericitii contemporani ai LUI IISUS! NAMASTE! "Încurajat să intru în mine însumi, călăuzit de Tine, am intrat în adâncul inimii mele... O, Adevăr veşnic şi Iubire adevărată şi scumpă Veşnicie! Tu eşti Dumnezeul meu, după tine suspin ziua şi noaptea... Târziu de tot Te-am iubit, O, Frumuseţe atât de veche şi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit! Şi iată, Tu erai înăuntrul meu şi eu eram afară, şi acolo Te căutam... Tu erai cu mine şi eu nu eram cu Tine. Mă ţineau departe de Tine acele creaturi care, dacă nu ar fi în Tine, nici măcar nu ar exista. M-ai chemat, ai strigat, ai spart surzenia mea. M-ai luminat, m-ai străfulgerat şi, în cele din urmă, ai vindecat orbirea mea. Ai suflat peste mine parfumul Tău şi eu l-am respirat şi acum mă topesc după Tine. Te-am gustat şi acum mi-e foame şi sete de Tine!". SF.AUGUSTIN

CUNOASTEREA

CUNOAȘTEREA: Inteligența spirituală care trăiește înăuntrul fiecărei persoane. Sursa a tot ceea ce știm. Înțelegere intrinsecă. Înțelepciune eternă. Partea nesfârșită din noi care nu poate fi influențată, manipulată sau coruptă. Un potențial în toate formele de viață inteligentă. Cunoașterea este Dumnezeu în tine și Dumnezeu este întreaga Cunoaștere din Unives.
„Neînfricarea ta, în viitor, trebuie să nu fie născută din prefăcătorie, ci născută din certitudinea ta în Cunoaștere. În acest fel, tu vei fi un refugiu al păcii și o sursă de bogăție pentru alții. Asta îți este menit să fii. Din acest motiv ai venit în lume.

IISUS

Cel mai mare OM din istorie, Cel mai mare OM din istorie, Iisus, n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de EL N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi.

vineri, 10 ianuarie 2014

SUFLETE GEMENE-IUBIREA INFINITA-INIMA TA STIE!Sufletul  geamăn – mulţi se gândesc la el, conştient sau inconştient , ceva din noi ne dă mereu impulsul spre o dragoste fără limite; o căutăm, o sperăm  şi o primim atunci când merităm şi avem curajul de a o primi.
 E un subiect  despre care am ales deseori să vorbesc direct sau indirect, în diferite nuanţe şi forme pentru că pe de-o parte sunt fericită când văd iubire adevărată iar pe de altă parte mă întristează suferinţa oamenilor care au uitat să creadă sau care se adâncesc în răni trecute , frica de a-şi putea materializa iubirea, de a căpăta o formă care să existe şi atunci aleg falsa credinţă că iubirea nu poate avea loc.
 Poate că mulţi dintre noi se întreabă ce e sufletul geamăn, cum îl recunoaştem, cum îl percepem.
O să încep printr-un singur cuvânt : Acasă.
  Sufletul geamăn e ceea ce eu numesc acasă, te simţi oriunde tu însuţi/însăţi, învăluit de căldura sufletească, într-un neîncetat zâmbet al sufletului, liber  şi învăluit de iubire supremă necondiţionată izvorâtă dintr-o adâncime ce nu poate fi măsurată nici de timp, nici de spaţiu. Ştii pur şi simplu că eşti acasă şi eşti protejat şi poţi zbura liber pe cele mai înalte frecvenţe ale iubirii. Te regăseşti, nu te schimbi, ci ajungi la adevărata ta esenţă.
Nu îmi place să le întrebuinţez alte cuvinte sufletelor gemene decât acelea de – portretul sufletului tău, centru sfânt unde călătoreşte prin infinit iubirea, mângâierea lui Dumnezeu.
 Între sufletele gemene nu există a coborî ci doar a urca, a te înălţa spre Dumnezeu. Nu există distanţa, aceste suflete au posibilitatea de a se simţi de la mii şi mii de km depărtare ca şi cum ar fi împreună, fiecare resimte ce simte celălalt ca şi cum ar fi în acelaşi corp. Se pot resimţi anumite stări de tristeţe, fericire, oboseală, energie până la dureri fizice chiar şi aceleaşi gânduri.
 Au aceeaşi misiune împreună pe Pământ şi revin pentru a se regăsi de fiecare dată în ciuda unui risc major de a uita tot. Din această cauză mulţi dintre noi caută ceva anume însă nu ştiu ce, nu îşi amintesc. Consider un pas greşit de a ne forma un ideal fizic şi nu a căuta o expresie sufletească a sa. ’’Mintea poate interveni şi să spună: ‘’ Nu te cunosc ! ‘’, dar inima ştie. ’’Inima niciodată nu ne poate minţi şi de cele mai multe ori ne arată că imposibilul poate fi posibil, că acolo au loc şi renasc cele mai puternice adevăruri.‘’
 Primul impuls atunci când ne aflăm lângă un suflet geamăn e sentimentul  ca îl/o cunoaştem de multă vreme, unii dintre noi ştiu de unde, alţii caută răspunsuri în amintiri eterne şi încearcă să desluşească acest sentiment pe moment, inexplicabil. Simţi că îi poţi împărtăşi orice şi cele mai mari secrete fără ca el/ea să te judece, te simţi tu şi ai dintr-o dată un sentiment puternic că poţi crea şi realiza tot ce e mai frumos  şi  divin pe perioada existenţei tale pe Pământ. Te înalţă treptat spre cele mai înalte gânduri şi sentimente, simţi că nu mai poţi purta nimic negativ în suflet şi îţi dai seama unde ai greşit şi care e menirea ta. Simţi că tot ce era invizibil devine tangibil, e acolo în infinite căi şi posibilităţi, spre uşi deschise. Îţi doreşti să nu mai pleci de lângă el/ea  şi intri treptat în non-timp iar totul devine intensitate.
 Uneori sufletele gemene ni se arată prin intermediul viselor. Ni se arată în forma prezentă sau  ne şoptesc ceva, le putem auzi chiar şi vocea. Explicaţia ar fi telepatia foarte puternică şi conexiunea de aceeaşi natură.
 În momentul întâlnirii, inima începe să vibreze foarte tare ca un mic gps care îţi arată că ai ajuns la destinaţia corectă şi ştii în sinea ta că e bine, că ţi-e bine, că vă este bine şi nu poate fi altfel decât astfel. Simţi că viaţa curge prin tine iar prin vene îţi curge iubirea ce te vindecă.Te simţi întreg şi iubit dar mai ales fericit că poţi dărui atât de multă iubire şi că acolo e locul unde se poate aşeza, fără măsură. Simţi  că eşti una cu Universul, cu toate fiinţele şi toată natura şi că nu există nimic din ceea ce nu poţi fi.
 Comunicarea acestor suflete nu are deloc obstacole, decurge în mod natural, în rezonanţă şi nu neaparat verbal. Când unul tace, celălalt ştie ce gândeşte, când unul zâmbeşte. celălalt ştie de ce. Pot vorbi limbi diferite şi totuşi se vor înţelege din priviri. Limbajul sufletului lor sună cam aşa – ‘’Nu e nevoie să ştiu ce zici, poţi să vorbeşti în ce limbă doreşti tu, eu îţi voi asculta sufletul.’’
 Când eşti cu întregul tău ‘’totul e o rugăciune’’ iar iubirea voastră e o invitaţie către lume spre inspiraţie şi dans într-un paradis creat aici şi acum !
De la inimă la inimă, vă doresc sufletul deschis spre cei care vă recheamă iar în curând  urmează şi o surpriză pentru voi legată de aceeaşi temă, simt în interiorul meu că aveţi nevoie de asta. Vă îmbrăţişez şi vă iubesc !

Un comentariu:

  1. Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

BLOGAREALA

FII MANDRU CA ESTI ROMAN

FII MANDRU CA ESTI ROMAN