BINECUVANTARE

Viata mea, cuvintele mele, inima mea, toate iti apartin Tie, Doamne! Faca-se Voia Ta in Toate! Mintea mea a devenit mintea Ta, corpul meu a devenit Corpul Tau, Spiritul meu este Unul cu Spiritul Tau. Vino Tu si traieste prin mine. Binecuvanteaza-mi fiinta si inalta-mi Spiritul, pentru a simti splendoarea uniunii cu Tine! Multumesc. AMIN.ASA SA FIE,SI ASA ESTE!

IMNUL UNIVERSULUI

„Da, Doamne, cred: şi cred din ce în ce mai puternic, pentru că nu este doar o încercare de a mă consola, ci de a mă desăvârşi, tu eşti la originea impulsului şi la sfârşitul acestui drum, pe care toată viaţa mea nu pot decât să îl urmez. Şi tu eşti cel care însufleţeşti pentru mine, cu omniprezenţa ta, miriada de influenţe cărora mă supun permanent. În viaţa care izvorăşte din mine şi în materia care mă susţine găsesc mai mult decât darurile tale. Te găsesc pe tine însuţi care mă faci să particip la existenţa ta. O, Doamne, a cărui chemare precede prima noastră mişcare, dăruieşte-mi aspiraţia de a exista – pentru ca, prin acea sete divină care este darul tău, accesul la marile ape să se deschidă în mine. Nu mă lipsi de setea divină de viaţă, acea energie primordială. Şi tu, a cărui înţelepciune iubitoare îmi dă formă din toate formele şi întâmplările lumii, ajută-mă să pot să cred, să cred cu înflăcărare şi mai presus de orice, în prezenţa ta activă.” ~Teilhard de Chardin, Imnul Universului

IERTARE!

IERTAREA sa ne primeneasca Inimile de vina greselilor si greutatilor trecutului, CONSTIENTIZAREA momentului "Acum" sa ne limpezeasca Mintile de gandurile prea multe si prea-lumesti, RESPIRAREA in Ritmul Propriu sa ne readuca Sanatatea in trupurile noastre, ACCEPTAREA Prezentei Lui "Sunt Cine Sunt" sa ne calauzeasca spre Acasa, IUBIREA si INTELEPCIUNEA Lui Christos sa ne inspire zi de zi precum in vechime au luminat pe fericitii contemporani ai LUI IISUS! NAMASTE! "Încurajat să intru în mine însumi, călăuzit de Tine, am intrat în adâncul inimii mele... O, Adevăr veşnic şi Iubire adevărată şi scumpă Veşnicie! Tu eşti Dumnezeul meu, după tine suspin ziua şi noaptea... Târziu de tot Te-am iubit, O, Frumuseţe atât de veche şi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit! Şi iată, Tu erai înăuntrul meu şi eu eram afară, şi acolo Te căutam... Tu erai cu mine şi eu nu eram cu Tine. Mă ţineau departe de Tine acele creaturi care, dacă nu ar fi în Tine, nici măcar nu ar exista. M-ai chemat, ai strigat, ai spart surzenia mea. M-ai luminat, m-ai străfulgerat şi, în cele din urmă, ai vindecat orbirea mea. Ai suflat peste mine parfumul Tău şi eu l-am respirat şi acum mă topesc după Tine. Te-am gustat şi acum mi-e foame şi sete de Tine!". SF.AUGUSTIN

CUNOASTEREA

CUNOAȘTEREA: Inteligența spirituală care trăiește înăuntrul fiecărei persoane. Sursa a tot ceea ce știm. Înțelegere intrinsecă. Înțelepciune eternă. Partea nesfârșită din noi care nu poate fi influențată, manipulată sau coruptă. Un potențial în toate formele de viață inteligentă. Cunoașterea este Dumnezeu în tine și Dumnezeu este întreaga Cunoaștere din Unives.
„Neînfricarea ta, în viitor, trebuie să nu fie născută din prefăcătorie, ci născută din certitudinea ta în Cunoaștere. În acest fel, tu vei fi un refugiu al păcii și o sursă de bogăție pentru alții. Asta îți este menit să fii. Din acest motiv ai venit în lume.

IISUS

Cel mai mare OM din istorie, Cel mai mare OM din istorie, Iisus, n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de EL N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi.

marți, 4 februarie 2014

INALTA-TE CU MINE!PACE,IUBIRE,LUMINA,ARMONIE!

INALTA-TE CU MINE IN PACE,IUBIRE,LUMINA!


Este necesara ridicarea vibratiilor noastre


In esenta, pe perioada celor 3 zile speciale care vor sosi, datorita energiilor cosmice de magnitudine foarte mare ce vor fi directionate catre Pamant ca urmare a alinierii sale precesionale cu zona Centrului Galactic, potentate de alte energii care sunt transmise prin Soare (vezi Saltul Galactic), vor avea loc SCHIMBARI de mare amploare pentru planeta si pentru toate formele de viata de pe ea. Trebuie stiut ca energiile care sosesc vor amplifica de sute de ori forta de viata si ceea ce avem in constiinta.
In cazul in care constiinta noastra este majoritar pe Calea Luminii, amplificarea ce va avea loc va tinde sa dizolve negativitatea din noi si rezistenta fata de energiile schimbarii si vom evolua pe o treapta spirituala superioara, impreuna cu planeta care a ales deja acest lucru.
In cazul in care constiinta este dominant negativa, negativitatea va fi si ea amplificata, ceea ce va duce la involutia acelui individ si la dinamici distructive, culminand cu parasirea corpului fizic intr-un interval destul de scurt.
Ceea ce doresc sa subliniez este ca atat energiile si constiintele pozitive cat si cele negative vor fi amplificate de sute de ori pe perioada celor 3 zile. Energiile au inceput deja sa creasca, iar in perioada urmatoare se vor amplifica dramatic.

Pozitionare
Avand in vedere cele de mai sus, este recomandabil sa va ridicati vibratiile si, atunci cind simtiti (sau cind aveti ocazia), sa parasiti zonele aglomerate precum orasele si sa va duceti in zone linistite, de preferinta montane, sau in zone in care stiti ca se afla linii de camp energetice sau vortexuri (exemple: Muntii Bucegi, Godeanu, Pades (Banat), Retezat, Piatra Craiului, zona Bran-Moieciu, Sinca Veche, Apuseni, Maramures si altele). Pot fi de asemenea vortexuri si linii de camp de magnitudine mare, din alte tari (Peru, Mexic, Tibet, Egipt..). Energiile cosmice vin din zona Centrului Galactic, sunt mixate cu cele care vin prin Soare si infuzate in campul planetar pe la poli, apoi prin liniile de camp si vortexurile energetice, apoi pe intreaga planeta, cu efect mai pronuntat la inaltimi.
Daca nu puteti sa va luati liber citeva zile si ramaneti totusi la oras, folositi foarte mult rugaciuni (si alte tehnici) de protectie si incercati sa meditati cat mai mult, in pace, preferabil mai multi - daca aveti compatibilitate. Daca luam ca exemplu Bucurestiul, este estimata constiinta colectiva ca fiind 75% negativa. In acele 3 zile speciale, aceasta negativitate va fi amplificata si va tinde sa inunde orasul din punct de vedere energetic. Exista acum in Bucegi aproximativ 200 (vor fi probabil mai multi la data respectiva) de suflete (Lupii albi) care vibreaza in constiinta la nivel 5D sau chiar mai sus. Este insuficient (mai ales in orase) pentru a contracara negativitatea, asadar este preferabil daca locuiti in orase sa procedati dupa cum e recomandat mai sus. Intuitia va va avertiza cand anume vor veni cele 3 zile... si veti avea timp sa va retrageti sau sa va izolati energetic, in propriile voastre case. Vaile orientate catre sud, sud est (spre soare) sunt foarte bune pentru meditatii in acele zile si activitati in aer liber (dansuri, ritualuri, plimbari).

Precautii
Perturbatiile electromagnetice din cele 3 zile este probabil sa genereze probleme pentru sistemele de telecomunicatii pe Pamant, ceea ce, in era noastra tehnologizata, propaga efectele in mod imprevizibil. Cu alte cuvinte, fara panica (speram ca nu se va intampla nimic dramatic in acele zile), este bine sa aveti resurse banesti in numerar la dispozitie - caci automatele bancare si bancile este posibil sa aiba probleme in functionare, sa evitati sa depindeti de telefonul mobil, calculator sau alte mijloace electronice. Dupa cele 3 zile, probabil ca efectele perturbatiilor se vor remedia relativ repede, deci e posibil ca cei mai multi oameni sa nici nu isi dea seama ca s-a intamplat ceva iesit din comun, precum trecerea planetei intr-o stare de constiinta aferenta unei dimensiuni mai inalte.

Co-creatie, impreuna cu Dumnezeu 
In timpul celor 3 zile, forta gandurilor noastre va fi amplificata de sute de ori. Dupa cele 3 zile, planeta va ajunge in constiinta dominanta 4D, dimensiunea gandului care se manifesta rapid. Asadar, este recomandabil ca in cele 3 zile sa va concentrati forta gandului pe realitati pe care alegeti sa le mainfestati. Nu implicati alte persoane in ceea ce alegeti sa manifestati, ci numai pentru voi, pentru a evita incalcarea liberului arbitru! Ca sa fiu mai clar, daca va doriti o relatie de cuplu, nu vizualizati o persoana anume pentru aceasta, ci vizualizati la modul general un suflet care este optim pentru voi, are toate calitatile necesare astfel incat sa va simtiti impliniti impreuna. Fara nume, fara detalii precise!
Pentru planeta, pentru familie si prieteni puteti vizualiza ca cel mai inalt bine al lor sa se implineasca, dar nu dati detalii de genul: "copilul meu sa urmeze medicina", "fata mea sa se casatoreasca la 27 de ani". Lasati asadar spatiu pentru liberul arbitru al celorlalti! Acest lucru e obligatoriu daca doriti ca si liberul vostru arbitru sa fie functionabil. Vizualizati o planeta a Iubirii, prosperitatii, abundentei, pacii si bucuriei, cu Centre Spirituale de Lumina conectate intr-o retea de Lumina pe toata planeta, cu cele mai frumoase imagini ale Erei de Aur pe care vi le puteti inchipui!
Apoi, pe timpul celor 3 zile si dupa aceea (Planeta va deveni majoritar 4D), tineti cont de expresia "aveti grija la ceea ce va ganditi, s-ar putea sa vi se indeplineasca!". Planeta va fi in dimensiunea gandului manifest si creativitatii.
Daca sunteti implicati in crearea de Comunitati Spirituale, vizualizati cum acestea se manifesta rapid, in armonie si pace, abundenta, autosustenabilitate: surse de energie alternativa precum panouri solare, eoliene, hidro, energie libera; recolte bogate; sisteme de invatamant moderne, spirituale pentru copii; temple si scoli ale misterelor; oameni sanatosi si sisteme de sanatate holistice, in armonie cu Legile Divine; interactiuni benefice cu civilizatii de Lumina, benevolente.. Esential, in plus fata de mijloacele necesare existentei pentru Comunitati, vizualizati Procesul manifestarii lor abundente, in Iubire, Pace si Armonie, Creativitate, Bucuria de a trai. Procesul este acea dinamica energetica ce sustine abundenta vietii. Altfel, poti avea de toate dar sa nu stii ce sa faci cu ele...

Spiritualitate
Pe parcursul celor 3 zile, se recomanda rugaciuni simple dar puternice, meditatii, vizualizari pozitive, ritualuri benefice, dansuri si exercitii fizice (pentru ca energia foarte mare sa poata sa curga liber prin corpul nostru fizic si prin cel energetic, nu sa stagneze).
Se pot folosi piramide de cupru pentru meditatie (atentie la dimensiuni, preferabil dimensiunile piramidei din Giza, cu aproximatia de rigoare). La piramidele din cupru, daca meditati in ele, este important ca plexul solar sa se afle cu aproximatie la 1/3 din inaltimea piramidei, fata de sol. Aceasta se poate in general realiza daca va asezati pe un scaun in interiorul piramidei (depinde si de cat de inalta este). Oricum, arcturienii sugereaza sa nu stam mai mult de 20 de minute in interiorul unei piramide de cupru, fara sa luam o pauza de macar 2 ore, pe parcursul celor 3 zile. Cristalele purificate si programate benefic sunt ajutoare foarte bune, ca amplificatori. 
Exercitiile de respiratie sunt cele mai recomandate. De exemplu: se inspira cam 7/8 din capacitate, apoi se expira imediat, tot cam 7/8 din capacitate, intre 10-20 ori pe minut. Din ce in ce mai lent. Amplu, relaxat, calm, destins, treaz si constient. Citeva sedinte pe zi, fara a forta deloc, cu pauze atunci cand simtim nevoia. Exista persoane care pot avea ritmuri mai lente de respiratie (yoghine); ideal este sa primiti o initiere veritabila in Pranayama. Fiecare isi poate gasi ritmul optim, dar important este sa respirati adanc si profund, in ritmul confortabil si, mai ales, constient.

Concluzie
Experientele din cele 3 zile vor fi profunde si fara precedent pentru toti cei care au ales sa evolueze spiritual. Va fi si primul portal al ascensiunii pentru un numar de suflete. Nimic nu va mai fi la fel (desi marea majoritate a oamenilor inca va crede ca nu e asa) pentru noi, in sensul Divin al cuvantului. Nu uitati insa, vantul ne va bate puternic in panze, dar este foarte important cum le orientam! Vom manifesta Iubire, Compasiune, Gratitudine, Geniu Creativ orientat catre cel mai inalt Bine al tuturor? Eu asa vizionez si atunci vom fi pe directia fluxului cosmic Divin si al Planului Divin pe care bunul Dumnezeu il are pentru noi. Ma bucur daca informatiile cuprinse aici va pot fi de folos si 'vizualizez' ca cel mai inalt bine sa se petreaca pentru noi toti.
(autor necunoscut)

Doamne ajuta-ne!

AMIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

BLOGAREALA

FII MANDRU CA ESTI ROMAN

FII MANDRU CA ESTI ROMAN