BINECUVANTARE

Viata mea, cuvintele mele, inima mea, toate iti apartin Tie, Doamne! Faca-se Voia Ta in Toate! Mintea mea a devenit mintea Ta, corpul meu a devenit Corpul Tau, Spiritul meu este Unul cu Spiritul Tau. Vino Tu si traieste prin mine. Binecuvanteaza-mi fiinta si inalta-mi Spiritul, pentru a simti splendoarea uniunii cu Tine! Multumesc. AMIN.ASA SA FIE,SI ASA ESTE!

IMNUL UNIVERSULUI

„Da, Doamne, cred: şi cred din ce în ce mai puternic, pentru că nu este doar o încercare de a mă consola, ci de a mă desăvârşi, tu eşti la originea impulsului şi la sfârşitul acestui drum, pe care toată viaţa mea nu pot decât să îl urmez. Şi tu eşti cel care însufleţeşti pentru mine, cu omniprezenţa ta, miriada de influenţe cărora mă supun permanent. În viaţa care izvorăşte din mine şi în materia care mă susţine găsesc mai mult decât darurile tale. Te găsesc pe tine însuţi care mă faci să particip la existenţa ta. O, Doamne, a cărui chemare precede prima noastră mişcare, dăruieşte-mi aspiraţia de a exista – pentru ca, prin acea sete divină care este darul tău, accesul la marile ape să se deschidă în mine. Nu mă lipsi de setea divină de viaţă, acea energie primordială. Şi tu, a cărui înţelepciune iubitoare îmi dă formă din toate formele şi întâmplările lumii, ajută-mă să pot să cred, să cred cu înflăcărare şi mai presus de orice, în prezenţa ta activă.” ~Teilhard de Chardin, Imnul Universului

IERTARE!

IERTAREA sa ne primeneasca Inimile de vina greselilor si greutatilor trecutului, CONSTIENTIZAREA momentului "Acum" sa ne limpezeasca Mintile de gandurile prea multe si prea-lumesti, RESPIRAREA in Ritmul Propriu sa ne readuca Sanatatea in trupurile noastre, ACCEPTAREA Prezentei Lui "Sunt Cine Sunt" sa ne calauzeasca spre Acasa, IUBIREA si INTELEPCIUNEA Lui Christos sa ne inspire zi de zi precum in vechime au luminat pe fericitii contemporani ai LUI IISUS! NAMASTE! "Încurajat să intru în mine însumi, călăuzit de Tine, am intrat în adâncul inimii mele... O, Adevăr veşnic şi Iubire adevărată şi scumpă Veşnicie! Tu eşti Dumnezeul meu, după tine suspin ziua şi noaptea... Târziu de tot Te-am iubit, O, Frumuseţe atât de veche şi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit! Şi iată, Tu erai înăuntrul meu şi eu eram afară, şi acolo Te căutam... Tu erai cu mine şi eu nu eram cu Tine. Mă ţineau departe de Tine acele creaturi care, dacă nu ar fi în Tine, nici măcar nu ar exista. M-ai chemat, ai strigat, ai spart surzenia mea. M-ai luminat, m-ai străfulgerat şi, în cele din urmă, ai vindecat orbirea mea. Ai suflat peste mine parfumul Tău şi eu l-am respirat şi acum mă topesc după Tine. Te-am gustat şi acum mi-e foame şi sete de Tine!". SF.AUGUSTIN

CUNOASTEREA

CUNOAȘTEREA: Inteligența spirituală care trăiește înăuntrul fiecărei persoane. Sursa a tot ceea ce știm. Înțelegere intrinsecă. Înțelepciune eternă. Partea nesfârșită din noi care nu poate fi influențată, manipulată sau coruptă. Un potențial în toate formele de viață inteligentă. Cunoașterea este Dumnezeu în tine și Dumnezeu este întreaga Cunoaștere din Unives.
„Neînfricarea ta, în viitor, trebuie să nu fie născută din prefăcătorie, ci născută din certitudinea ta în Cunoaștere. În acest fel, tu vei fi un refugiu al păcii și o sursă de bogăție pentru alții. Asta îți este menit să fii. Din acest motiv ai venit în lume.

IISUS

Cel mai mare OM din istorie, Cel mai mare OM din istorie, Iisus, n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de EL N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi.

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

A SUNAT ADUNAREA-!!!


Divin

A SUNAT ADUNAREA!!!

(pe parcursul anului 2014 veti intelege mai multe)
 floare
Mesajele de mai jos conteaza si nu mesagerii.
Poate ca stii ce scrie mai jos, dar ofera  aceste mesaje si altora.
     - 1.-
Un mesager : 
Mesaj Celest in ziua de Craciun 2013 :
A SUNAT ADUNAREA
A SOSIT TIMPUL
COMANDATI LUMEA FIZICA.
SUNTETI COMANDANTII LUMII FIZICE.
DAR CONDUCATORUL VOSTRU este IISUS CRISTOS/LORD SANANDA
     - 2.-
Mesaj Extras din Conversatia lui  Ga.. cu Do..
Ga..:
Aseara mi a aparut o entitate in camera. Cred ca era galbena…era la coltul camerei mele … doamne multumesc de comfirmari
Eu ma tot intreb cine ce entitate vine pe galben(raspunsul este mai jos).
Este prima oara cand a venit acum cateva zile… seamana cu Zamolxe…nu stiu nume… vad atat, doar ca este galben …un alb ca zamolxe …stiu…este langa mine, sta pe pat; imi spune ca iar am nevoie de nume?
Imi spune asa : sunt aici sunt cu voi, pt ce vrei un nume ? (simt miros de lumanari aprinse el are una in mana) pregatiti-va ca incepe ziua a sosit… stati in lumina aceste faclii si sunteti biruitori… aveti de partea voastra intraga oaste cereasca… nu va temeti romani….ziua acum incepe… noi suntem cu voi si cu noi vin si alte nave… suntem aici…gata, ziua a venit
Il intreb ce zi si spune : ziua mult visata…tineti-va bine ;rade ,saltul acum incepe
Do.. : este ASTHAR?
Ga.. : daaaaaaaa ;doamne este minunat; vin entitati se grupeaza ca la un atac…se aude in cor liberareeee…ziua a sosit ; doamne imi dau lacrimile…o vad pe mama pamant se scalda in lumina, in nimic si  se sfarseste…acum incepe, gata; noi suntem gata …se aprind multe luminite ca si lumanari dar nu mai simt miros de lumanare… este insasi lumina…explozie de lumina
Doamneeeee dragul meu Do..,  vin spre tine ,…ne aduna… in aceasi oaste…scutul, pelerina si braul se ataseaza singure de noi…lumina este cu noi, lumina este in noi …stati treji,ziua acum incepe, nu-i noapte… doamne, Isus este prezenteste in fruntea noastra si striga :  ZIUA A VENIT. NOI NU STRIGAM, EFECTIV SIMTIM…ACUM INTREG CORPUL NU-L MAI SIMT…DOAMNE CE SENZATIE , PLUTESC INTREAGA…. OASTE INCONJOARA PAMANTUL SE FACE LUMINA
INCET CU INCET ESTE MIRIFIC …PRIMITI…PRIMITI SUNT DIN INALTUL ETERULUI PACEA FIE CU VOI SI UNITI SI TREJI…ADUCEM LUMINA.
IMI SPUNE CA  RAMAN DE STRAJA.
DOAMNE CE FRUMOS MIROASE ESTE UN PARFUM DE FLOARE     
AU ADUS LUMINA ,O RASPANDESC ESTE SUBLIM
AU INCONJURAT PAMANTUL DAR STI CUM VEZI PE GOOGLE EART
TARA NOASTRA ESTE IN RELIEF A PRIMIT O BINECUVANTARE APARTE
A INCEPUT D. A INCEPUT AZI ACUM SI AICI
Am ametit daca simti nevoia te rog transmite mesajul sa stie intreaga suflare ca este plina zi lumina a sosit intreaga oaste cereasca este cu noi ne aduna pe toti in aceeasi armata de lumina doamne mare multumim!! o oastede entitati Iisus a coborat intre ei, suntem multi adunatiefectiv s-a trecut din casa in casa si ne-a adunat
Do..: a sunat Goarna!!!,a sunat Adunarea!!!
- 3.-
O Perspectiva personala a unei Mesagere :
Dragii mei.
Minunat tot ce scrieti voi, in mesajele primite(vezi mesajele de mai sus).
Am intrat profund in energii si sunt minunate.
Deosebite trairile pe care le-am citit.
Draga mea ai calatorit in viitor, dar un viitor apropiat.
Totul s-a dorit sa fie o pregatire, pentru noi, pentru ceea ce va veni la noi in curind.
Am fost cu totii anuntati, pentru a fi mereu pregatiti, ca s-a sunat adunarea.
Este timpul sa fim foarte bine pregatiti, noi interior si transformarile noastre interioare, pentru a fi pe faza cu evenimentele spirituale anuntate cosmic.
Conducatorul nostru este Lord Sananda = logos solarian si avatar al Caii Lactee. Iisus(Yeshua) este un aspect al lui Lord Sananda. 
Avatarul Pamintului pentru D5 este Adamus St. Germain.
O entitate cu o energie galbena(Energia Cristica)sta in coltul camerei mele. 
Este o entitate deosebita, de o mare blindete si bunatate, are un zimbet cald si el se numeste Ioan Evanghelistul(este numit in Lumina – Lord Ioan).
El este Cohan al Energiei Cristice, alaturi de Maria Magdalena, pentru constelatia noastra.
Yeshua dupa ce si-a incheiat mandatul de Avatar a Pamintului in Era pestilor, a mai urcat o dimensiune.
Relatia dintre Yeshua si Ioan Evanghelistul, a fost relatia Mestru-elev.  
Lord Ioan, apare adesea  tinind in miini un potir din care iese o lumina puternica.
Potirul si lumina care iese din el, este simbolul initierilor prin care a trecut fiecare din noi, pe drumul de Ascensiune spirituala.
Acel minunat potir , are si un alt simbol – ni se atrage atentia ca mereu trebuie sa avem Energia Cristica in Inima Sacra si numai mergind pe acest Drum de Lumina noi vom putea sa urcam trepte de Lumina, sa atingem Iluminarea si Inaltarea.
Este o entitate, pe care este o placere sa o intilnesti, degaja atit de multa iubire, ca si Maestrul lui.
Lord Ioan vine sa anunte victoria entitatilor trezite de pe Pamint.
Toate entitatile de Lumina din  cer sunt de partea noastra si ne sprijina energetic in munca noastra spirituala.
El spune sa nu va temeti, ci sa mergeti cu curaj in Lumina mai departe.
Flota de Lumina este mereu alaturi de noi. Ei ne protejeaza de navele din zona de intuneric si ne sustin mereu pe noi cei treziti.
Ashtar este unul din cei 12 comandanti, ai Flotei de Lumina.
El este unul din aspectele Arh. Mihail.
Ashtar a fost pe Pamint, in Epoca de aur a Atlantidei, cunoaste destul de bine Pamintul. 
Ashtar colaboreaza direct cu Lord Sananda, in momentele importante, hotaririle importante luate de sefii acestei flote.
Intreg Universul este cu ochii pe noi, sa ne vada cum evoluam.
Ei cunosc situatia deosebita a Pamintului si prezenta pe Pamint a celor din intuneric. Ei sunt dispusi sa faca totul, pentru a scoate la Lumina Pamintul si Umanitatea.
Dar victoria este a noastra, punctul critic a fost depasit demult.
Este bucurie mare in Cer, bucurie pe Pamint.
Mama Pamint este plina de stralucire si frumusete, este intr-o Lumina deosebita.
Tot cei treziti, toti cei care au lucrat in acesti 26 de ani, pentru ridicarea spirituala a Pamintului si a Umanitatii, primesc scutul, pelerina si briul.
Ele se ataseaza singure de noi, e o recunoastere a muncii noastre de Lucratori in  Lumina.
Lumina este in noi, iar noi suntem victoriosi.
Ni se spune sa stam treji, ca ziua a venit, a venit Lumina, perioada de intuneric a ramas in urma, este doar o amintire, care a ramas in trecut si nu mai exista pentru noi.
Este multa Lumina pe Pamint, entitatile trezite se bucura de acest moment, ei o simt puternic energetic in interior.
Intreg Pamintul este in Lumina. Flota de Lumina inconjoara Pamintul.
Totul este mirific pe Pamint. Energia Cristica se revarsa pe Pamint.
O stare de pace interioara , se instaleaza in sufletele oamenilor.
Ni se cere sa stam mereu in Lumina, sa fim mereu uniti si treji, sa fim mereu de straja Pamintului. Un parfum de flori se raspindeste pe Pamint.
Tara noastra a primit o binecuvintare aparte, ea apare in relief pe glob.
Da este adevarat.
Tara noastra are o chakra a Pamintului si aceasta este Ajna.
Nu e permis sa se spuna locatia ei.
Dar cind Ajna Pamintului se va deschide, toti cei treziti de pe teritoriul tarii noastre, vor primiclarvederea(vezi mai jos Seria Clarviziunii pe care o vom intelege direct dupa Inaltare).
La momentul producerii Iluminarii, tara noastra va avea cei mai multi iluminati ca tara de pe intregul glob.
Acest lucru, va atrage atentia, simpatia  si admiratia tuturor cetatenilor de pe glob.
Da a sunat goarna. Ea anunta evenimente inportante pentru Pamint si Umanitate.
Ea anunta pentru Lucratorii in Lumina apropiata Iluminare si Inaltare.
Ea anunta  pe fiecare din noi, sa stea mereu in Energia Cristica, sa fie mereu pregatiti, pentru ca fiecare din noi sa-si inceapa activitatea pe noile misiuni pe care le au in D5.
Ne asteapta vremuri deosebite.
Abia astept sa ne intilnim cu totii in D5, sa incepem  noul nostru program si sa facem  o Planeta de vis din Pamint, care sa uimeasca Universul.
Felicitari !  Felicitari.
Minunate transmisii. Succes in continuare.
IMBRATISARI CU IUBIRE.
 
- 4.-
O Alta mesagera :
AM simtit sa scriu iar …..solutia este la Iisus .
Undeva in mine simt ca Iisus e solutia prima si finala .
Intrebarea mea a fost : Te poti mantui singur?Sau numai prin IISUS?
Raspunsul a fost:
Eu sunt CErul si PAmantul.
Eu sunt alfa si omega.
Nu exista nimic in afara mea care sa nu fiu Eu.
Eu sunt Dumnezeu -Om.
Eu sunt Totul si sunt voi toti la un loc.
Am coborat in Om si am luat asupra mea pacatele omenirii pentru a le transmuta.
Le-am ingropat si le-am transmutat.
M-am ridicat la cer si asa v-am eliberat, iertat, mantuit.
Trebuie doar sa credeti in Mine pentru a crea cu gandul vostru puntea catre Mine.
Pentru a beneficia de sacrificiul Meu…de Eliberarea voastra .
Nu va puteti mantui singuri, ca parte din Intreg.
Va puteti mantui ca parte doar atunci cand Intregul va mantuieste.
Cu alte cuvinte Voi toti ,ca tu si tu si tu, esti o picatura ce detii proprietatile intregului.
Totusi picatura nu va putea niciodata sa mute un ocean.
Dar multe picaturi adunate pot crea valuri .
Cand intregul se aduna in UNUL si devine o singura picatura, acea picatura condensata si comasata care detine in ea tot oceanul se poate expanda si poate recrea o lume din nou de la o picatura ..dar din perspectiva Picaturei-Intreg.
Intelegi?
Mi-a mai spus asa:
Tot ceea ce promoveaza new age-ul este adevarat 99%.
Dar 1% este fals.
Si 1% fals inseamna ca nu e ADEVAR!.
Inseamna ca buturuga mica rastoarna carul mare.
Inseamna ca poate fi mai mult decat 99%.
Am intrebat: CE este fals??
Mi-a zis:
Partea cu mantuirea.
Nu poti sa te mantuiesti, sa te inalti singur ca si parte.
Nu ai cum tu ca parte sa cresti mai mult doar prin tine ca parte.
Macar doua parti de-ai avea …ca sa devii mai mult …trebuie sa accesezi intregul .
Cind Lucifer a decazut nu a decazut din lipsa de iubire ci prin iubire de sine ca parte care a fost mai mare decat a intregului.
El a crezut ca el ca si parte poate fi mai presus decat Intregul.
Atunci a adunat ingeri, picaturi , vrand sa fie el intregul ocean .
Numai ca el nu va putea fi niciodata intregul ocean .
Pentru ca oceanul e infinit si chiar daca aduna multe picaturi de partea lui, pe aceeiasi parte creste si cealalta parte a oceanului si astfel creatia creste.
Insa ca sa iesi din dualitate, opusul iubirii de sine ca parte este SMERENIA si apoi IUBIREA INTREGULUI.
Smerenia este pasul in care cosntientizezi ca esti o parte din Intreg . Pasul urmator este sa Iubesti Intregul si sa vezi celelalte parti ca fiind egale cu tine .
Asa incepi sa Iubesti Intregul si sa traiesti pentru Intreg si nu pentru tine .
Asta inseamna daruire.
In new age, nu se mai daruieste nimeni .
 
Doar cei …care totusi sunt culesi de Domnul Isus cred.
Cam asta am primit .
Si inca ceva ..noaptea nu pot dormi de energie …am mai primit asa: Inca o diferenta este porunca a 2-a. Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”.Asa suna cum a azis Iisus.
NEw age-ul suna asa: Iubeste-te pe tine insuti si-ti vei iubi si aproapele.
Stii care e diferenta?
Diferenta este ca iubindu-te pe tine insuti mai intai, tu vei ramane la constiinta de “parte” si atat!
Iar mai apoi vei vrea sa fii ocean crezand ca esti doar parte.
Si iubirea ta de sine, va deveni de ego -sine.
Pe cand daca vei iubi aproapele ca pe tine insuti, atunci vei iubi colectiv, intelegeti diferenta?
Porunca e foarte desteapta ca sa zic asa …Adica iubeste-te pe tine insuti dar din perspectiva colectivului, a aproapelului tau, a Unului ce sunteti.
Astfel nu vei mai ravni sa fii mai mult decat ceea ce esti.
Pentru ca oricum esti .
Seria clarviziunii
-De ce clarviziune?
-Clarviziunea inseamna claritate in primul rand dar atemporala si nu liniara.
-Ce e nou aici in aceasta etapa pentru mine?
-Lucrurile se aseaza, se sedimenteaza, se aduna si se depun precum uleiul care se lasa la fundul apei. Este o etapa a discernamantului, a intelepciunii care se lasa la fund ..se adanceste in ea insasi, se depune..Se depun icrele ei..Aici in aceasta etapa este tacere, smerenie, interiorizare, detasare pana la izolare de tot ce e la suprafata indiferent de sunt valuri, nori sau soare. In adanc ..simti pamantul. Simti sa discerni. Ai cules la suprafata raze de soare, nori, ai adunat ploi si vant..ai oglindit mari si oceane, ai cunoscut oameni si minuni..pana cand nu ti-ai mai gasit sens la suprafata..si ai simtit sa te cobori. Cand te cobori..incepi a te inspaimanta putin ..caci pe masura ce cobori in tin,e realitatea in care erai devine difuza si departe..zgomotul se aude din ce in ce mai putin, razele de soare nu mai patrund decat putin, nici valurile nu se mai resimt ca la suprafata si nici vantul nu-ti mai adie prin parul descatusat de vremuri..Cobori mai mult si mai mult ..tacerea devine asurzitoare, intunericul te acopera din ce in ce mai mult..apatia apare si mai tarziu chiar frica cea asupritoare. Mori incet si vidul te cuprinde in haul lui ..Bajbai si dai cu mana in jur desi nu vezi nimic ..cu greu si rar si pare din intamplare, mai intalnesti ceva: un om, un gand, o raza de soare ce s-a pierdut si ea la fund, o soapta ce vine de nu stii unde si de cand …Si tot cobori incet si sigur..din cand in cand si nu stii de unde apare cate o gura de aer in vid si atunci tu crezi ca ai ajuns la fund ..E insa necesara ..dar pana la fund mai ai de coborat prin straturile celulare. Si tot asa, din cand in cand..cate o gura de aer pare salvatoare. EA te ajuta sa nu mori in scufundarea ta cea mare..Cu cat ajungi in straturile inferioare atingi nivele inferioare ce au fost ca baza atunci cand tu, inconstient fiind urcai pe treptele superioare. Acum le iei rand pe rand ..si le parcurgi intocmai dar nu in sensul cel dorit ci in sensul cel neplacut. Cum ai putea oare evolua daca nu te-ai intoarce in timp la celulele primare? Treci dar prin stari de animal, prin furii devastatoare, prin depresii ale unei constiinte inferioare. Ajungi sa fii planta si te miri de ce nu simti nimic in jur si totusi, totii te inconjoara cu atata respect, iubire si aprecieri, exact ca pe o floare. Nu-ti pasa de vei fi rupta, de vei pasi in alt anotimp, de cineva iti va picura apa si soare…esti doar o planta si te oferi lumii inconjuratoare, fara sa simti, sa gandesti, sa ceri ..ci doar sa fii!
Si uite-asa cobori in jos pe a tulpinii vietii cant, in dimensiuni ce par a fi inferioare..In realitate fara ele, tu nu ai fi ce eu sunt. Nu ai fi miscare. Mergand in jos pe firul bland, cand gura de aer reapare, tu doar respiri si cu nesat mai tragi odata in piept, menirea de a fi Om si atunci pe animal il doare..si pe planta o doare. Caci la nivelul lor ei simt cum e sa fii Om si nazuiesc si ei la mai mult..Sa fie stratul superior! Atunci in straturile tale de cellule, constiintele se intrepatrund si informatiile se schimba de la om, la animal , la floare si intr-un sens chiar ascendant de jos in sus, prin floare-animal –om, fiinta creatoare. Gura de aer, nu uita este cea care face schimbul informational intre constiintele inferioare-superioare. Este un fel de a spune, inferior-superior. In realitate, acestea sunt doar etape si atat. Doar nu va fi niciodata o floare mai prejos ca un animal si invers..
Dincolo de floare si starea ei nepasatoare si totusi atat de iubitoare ..treci in starea de cristal. Sa nu intelegi gresit. Floarea simte si ea si comunica cu Universul intreg. Dar in starea de constiinta- floare, aceasta stare, omul o percepe ca pe o nepasare, detasare, este o stare in care ramane om frumos si iubit si el se ofera asa cum este, dar e ca floarea-n vant. Si este asa, pentru ca, pe de o parte el retraind starea aceasta de constiinta-floare face transferul de informatii de la un nivel la altul. Asa floarea simte ce inseamna sa fii Om, iar Omul nu uita ce inseamna sa fii floare. Acest schimb informational, face ca evolutia sa fie posibila instantaneu pe toate nivelele de viata, ca si cum aceasta scara a evolutiei este ca un acordeon al carui clape inferioare si superioare se aduna, se strang, se departeaza pentru a crea cea mai frumoasa melodie a Universului si a creatiei. Scara creatiei nu este fixa si liniara. Ea este precum acordeonul, fara clape superioare sau inferioare, ci doar clape care se intalnesc si-si predau una, alteia, informatia potrivita pentru a crea sunetul perfect al evolutiei.
In starea de cristal, devii un bun conductor de informatii. Dar nu mai stii cine esti tu. Primesti si emiti atatea frecvente care te depasesc chiar pe tine insuti ca si constiinta. Paradoxal, in starea de cristal, poti canaliza informatii superioare si inferioare din constiinte inalte sau foarte joase. Starea de cristal este ca un diapazon. In aceasta stare ajungi dupa ce ai trecut de faza de nepasare si detasare a florii, la acest nivel esti un fel de raspandac al Universului. Esti undeva la mijloc pe scara evolutiva intre superior si inferior si emiti cu puterea diapazonului frecvente de unda de jos in sus si de sus in jos. Cu alte cuvinte, emiti ce prinzi. Primesti ce emiti. In aceasta stare poti fi bulversat. Poti fi capabil de vindecari miraculoase, de clarvedere prin ochiul al ,3-lea, clarauditie dar poti deasemenea primi si frecvente joase care sa te tulbure. In fapt ..tu incepi sa nu mai ai identitate clara in faza de cristal. Esti doar un amplificator. Un diapazon. Captezi, emiti si in acelasi timp reglezi si faci un schimb de informatii. La acest nivel schimbul de informatii in constiinte este cu mult amplificat. Aceasta amplificare vine tocmai din etapa floare, prin detasare. Aceasta detasare te face sa fii vid. Acest gol-vid va amplifica apoi in starea de cristal toate undele primite si emise mult mai puternic .Ca si cum ai bate gongul …Este insa etapa marilor impliniri dar si a marilor indoieli ..Informatiile se aduna, se schimba, se amplifica iar tu nu mai stii cine si ce esti ..Nu te mai poti identifica cu nimic. Pare totul un haos si singurul moment de echilibru este atunci cand vine gura de aer-gura de Om. Atunci pentru cateva momente crezi ca stii cine esti. Dar nu dureaza mult. Este doar momentul in care cristalul care esti, aduna informatiile si face transferul de constiinta cu mult amplificat dintr-o parte in alta. In aceasta etapa, poti fi bulversat. Vechiul se aduna cu Noul, nu mai intelegi nimic sau devii extremist.Te agati de vechi sau de agati de nou si atunci nu vei mai emite in ambele extreme informatia necesara. Starea de floare te slujeste dar in aceasta nebuloasa tu nu mai stii cine si ce esti..Poti fi ca un acordeon care canta numai pana la jumatea clapelor sau un pian ce canta doar cu clapele dintr-o extrema fara a le folosi pe celelalte. Cristalul poate fi nebun si poate fi inaltator. Poate fi depresiv si poate fi extrem de entuziast. Nici una din extreme nu e necesara. Necesar ar fi sa fie neutru, sa lase toate vibratiile sa cante prin el, sa tina la mijloc frecventele, sa aiba ambele haturi in mana si sa struneasca caruta. Este vorba si de a struni dualitatea, calul alb si calul negru. Cristalul e birjarul. Daca birjarul e puternic si stapaneste dualitatea, albul si negrul ,atunci el va emite o frecventa de echilibru in tot Universul care prin starea de cristal va fi f amplificata. Daca Birjarul e tras mai mult de calul alb sau mai mult de calul negru..el va transmite amplificat in Univers o vibratie neunificata, extremista, neechilibrata. Acest moment de cristal in constiinta este foarte important pentru fiecare dintre noi.
Stadiul de animal in constiinta este un stadiu al inconstiintei defapt si totusi este un stadiu in care putem fi perfecti asa cum un animal este.
Fiecare stadiu de constiinta are 9 trepte. Aceste treceri se fac gradat si nu dintr-odata. Exista insa si exceptii. Cand se trece foarte rapid prin aceste trepte.
Dincolo de stadiul de cristal este zona nula. Atentie. Nu este un punct 0. Este o zona-bariera intre creatie si non creatie. Ai coborat mai mult pe fundul marii. Te-ai depus. Te odihnesti. Aici este un process de creatie complex. E un fel de a crea, de a fecunda. Exista o poarta a materialului. O nisa. Un baraj vibrational sa-I spunem. Este foarte adevarat ca apa ca si materie dar si ca energie il precede de o parte si de alta. Ca si cum te-ai spala pe picioare inainte de a intra intr-un loc curat..Aici stai pe fundul marii, in intuneric, ca intr-un pantec in care si tu la randul tau esti si totusi de unde chiar tu vei naste ..Ca un pantec intr-un alt pantec..
Aici ..te-ai astepta sa-ti fie bine ..Dar sunt temerile cele mai mari, grijile si indoielile cele mai ascunse. Aici esti ca o mama grijulie de sarcina ei ..Nu stii nici ce te asteapta, nici ce vei naste, nici pe unde, cum si cand vei naste..si esti intr-o stresanta asteptare pe care tocmai o eliberasesi din stadiul de floare ..
Incepi sa te simti mic dupa ce te simteai mare si tare ..pare ca dualitatea a reaparut si tu nu mai esti nici birjar, nici cal alb, nici negru ..esti ..asa o boare ..
Incepi sa te plangi desi nu o mai faceai demult ..incepe sa te doara de unde ..totul era roz si ai vrea sa fii macar o floare ..
Ti-e rau..te doare peste tot si ai vrea sa nu mai fii ..sa pleci de pe pamant oricum ..numai sa nu te doara..Te uiti in sus si simti ca-s valurile mari ..te uiti in jos ..nu vezi nimic..de stai mai bine si gandesti ..ar trebui sa-ti fie bine aici la fund ..deci ce-ti lipseste oare? Si de ar fi sa nasti, atunci cand? Nu mai vine termenul oare?
De acel baraj nu treci frate/sora prea curand ..e granita dintre creat si increat cu un pic de apa presarat ..
Deci eu pe tine te intreb? Tata de vrei sa fii sau mama, singur ai putea crea din tine oare? Iata ai ajuns pana aici ..dar esti la o poarta mare.
Poate mai bine ar fi, sa bati la poarta mare …si cine stie daca nu cumva asa te vei naste iara? Altfel, in travaliul nasterii vei sta caci singur sa creezi nu-I bunaoara ..caci multe in lume poti sa creezi si multe totusi nu-s necesare. Insa la poarta dintre lumi cand vii, e testul cel mai mare. Pe loc, smerit de-ai fi, ai cere o indrumare. Si-o rugaciune de-ai rosti, din inima atotcuprinzatoare. Caci vine momentul cand mare ce esti, devii mic si mic fiind, devii mare, insa la poarta dintre Lumi, e o purificare si o mare binecuvantare. Poti sta la poarta o vesnicie si poti trece usor prin ea, doar smerenie sa ai si credinta in mantuire. Isus te va salva! Caci El este partea din tine si din mine si din noi si voi toti la un loc care asteapta dupa usa spre a fi recunoscut ca si intreg. El nu este doar o parte ci este chiar tot Intregul. Menirea Sa este si a ta. Identifica-te cu El si o lume noua vei crea prin El. O veti materializa.
     - 5.-
Conducatorul nostru este Lord Sananda = logos solarian si avatar al Caii Lactee. Iisus(Yeshua) este un aspect al lui Lord Sananda. 
Si in cuvintele noastre chiar azi din partea lui, mesaj :
Eu LORD SANANDA-IISUS CRISTOS va anunt ca al nostru “Contract de colaborare Cristica pe Terra incepind cu MISIUNEA ROMANIA ” a fost reinoit incepind cu anul 2014.
Si oferta mea o prelungesc pe o perioada nelimitata.
Trimiteti acest mesaj tuturor celor care vor sa mi se alature si ma considera MINTUITORUL si CONDUCATORUL/COORDONATORUL VOSTRU!
A SUNAT ADUNAREA.
BUN VENIT TUTUROR IN UNIMEA CRISTICA .
 Sursa: mail Gicu Dan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

BLOGAREALA

FII MANDRU CA ESTI ROMAN

FII MANDRU CA ESTI ROMAN