BINECUVANTARE

Viata mea, cuvintele mele, inima mea, toate iti apartin Tie, Doamne! Faca-se Voia Ta in Toate! Mintea mea a devenit mintea Ta, corpul meu a devenit Corpul Tau, Spiritul meu este Unul cu Spiritul Tau. Vino Tu si traieste prin mine. Binecuvanteaza-mi fiinta si inalta-mi Spiritul, pentru a simti splendoarea uniunii cu Tine! Multumesc. AMIN.ASA SA FIE,SI ASA ESTE!

IMNUL UNIVERSULUI

„Da, Doamne, cred: şi cred din ce în ce mai puternic, pentru că nu este doar o încercare de a mă consola, ci de a mă desăvârşi, tu eşti la originea impulsului şi la sfârşitul acestui drum, pe care toată viaţa mea nu pot decât să îl urmez. Şi tu eşti cel care însufleţeşti pentru mine, cu omniprezenţa ta, miriada de influenţe cărora mă supun permanent. În viaţa care izvorăşte din mine şi în materia care mă susţine găsesc mai mult decât darurile tale. Te găsesc pe tine însuţi care mă faci să particip la existenţa ta. O, Doamne, a cărui chemare precede prima noastră mişcare, dăruieşte-mi aspiraţia de a exista – pentru ca, prin acea sete divină care este darul tău, accesul la marile ape să se deschidă în mine. Nu mă lipsi de setea divină de viaţă, acea energie primordială. Şi tu, a cărui înţelepciune iubitoare îmi dă formă din toate formele şi întâmplările lumii, ajută-mă să pot să cred, să cred cu înflăcărare şi mai presus de orice, în prezenţa ta activă.” ~Teilhard de Chardin, Imnul Universului

IERTARE!

IERTAREA sa ne primeneasca Inimile de vina greselilor si greutatilor trecutului, CONSTIENTIZAREA momentului "Acum" sa ne limpezeasca Mintile de gandurile prea multe si prea-lumesti, RESPIRAREA in Ritmul Propriu sa ne readuca Sanatatea in trupurile noastre, ACCEPTAREA Prezentei Lui "Sunt Cine Sunt" sa ne calauzeasca spre Acasa, IUBIREA si INTELEPCIUNEA Lui Christos sa ne inspire zi de zi precum in vechime au luminat pe fericitii contemporani ai LUI IISUS! NAMASTE! "Încurajat să intru în mine însumi, călăuzit de Tine, am intrat în adâncul inimii mele... O, Adevăr veşnic şi Iubire adevărată şi scumpă Veşnicie! Tu eşti Dumnezeul meu, după tine suspin ziua şi noaptea... Târziu de tot Te-am iubit, O, Frumuseţe atât de veche şi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit! Şi iată, Tu erai înăuntrul meu şi eu eram afară, şi acolo Te căutam... Tu erai cu mine şi eu nu eram cu Tine. Mă ţineau departe de Tine acele creaturi care, dacă nu ar fi în Tine, nici măcar nu ar exista. M-ai chemat, ai strigat, ai spart surzenia mea. M-ai luminat, m-ai străfulgerat şi, în cele din urmă, ai vindecat orbirea mea. Ai suflat peste mine parfumul Tău şi eu l-am respirat şi acum mă topesc după Tine. Te-am gustat şi acum mi-e foame şi sete de Tine!". SF.AUGUSTIN

CUNOASTEREA

CUNOAȘTEREA: Inteligența spirituală care trăiește înăuntrul fiecărei persoane. Sursa a tot ceea ce știm. Înțelegere intrinsecă. Înțelepciune eternă. Partea nesfârșită din noi care nu poate fi influențată, manipulată sau coruptă. Un potențial în toate formele de viață inteligentă. Cunoașterea este Dumnezeu în tine și Dumnezeu este întreaga Cunoaștere din Unives.
„Neînfricarea ta, în viitor, trebuie să nu fie născută din prefăcătorie, ci născută din certitudinea ta în Cunoaștere. În acest fel, tu vei fi un refugiu al păcii și o sursă de bogăție pentru alții. Asta îți este menit să fii. Din acest motiv ai venit în lume.

IISUS

Cel mai mare OM din istorie, Cel mai mare OM din istorie, Iisus, n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de EL N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi.

sâmbătă, 21 decembrie 2013

HILARION-MESAJ

Hilarion- Mesajul saptamânii : 15-22 decembrie 2013

Preaiubitilor ,

Cu cât se apropie solstițiul și va intra în vigoare , umanitatea este înălțată tot mai sus și mai sus în câmpurile ei energetice și fiecare ființă este înzestrată cu prezența tărâmurilor angelice într-un mod mai cuprinzător decât înainte . Acest lucru permite fiecărui individ să primească grația tărâmurilor angelice care ajută la deschiderea inimilor și sufletelor lor la frecvențe mai înalte de lumină și iubire . Pe măsură ce fiecare primește un aflux mai mare de descărcări de energie cristică în inima lor , are loc o schimbare profundă și subtilă în viața lor de zi cu zi . Acest lucru va începe să se arate în expresiile dintre fiecare membru al umanității , în timp ce acestia interacționează și se conectează unii cu alții . Atributele și calitățile de pace , bunătate iubitoare și bunăvoință vor deveni , mai adesea ,exprimate , unul cu celălalt , pe măsură ce omenirea începe să înțeleagă scopul mai mare al multor lucruri care nu au fost disponibile pentru discernământul ei înainte .

Peste tot pe planetă , va răsări o mișcare de conștiință a iubirii și omenirea va fi ridicată într-o percepție mai înaltă a scopului ei adevărat de a fi aici, în istoria acestei planete în acest moment . Multe descoperiri vor începe să aibă loc în conștiința fiecărui individ și vor fi reflectate de oglinzile iubirii și de constiinta unitatii în cele mai mari expresii ale vieții pe pământ. Oamenilor nu le va mai fi frică sau să se simtă constrânși să-și exprime pe deplin iubirea ce o simt la un moment dat în inimile lor . Toată frumusețea calitătilor superioare din fiecare suflet se va ridica la suprafata în bucurie și fericire în expresia exterioară . Fiecare individ va face efortul de a redirectiona gândirea în procesele care binecuvântează pe alții și pe ei înșiși prin acțiunile, gândurile și faptele lor . Plata acesteia înainte va deveni , expresia regulată în fiecare individ , așa cum acestia înțeleg că prin dăruire altora ei la rândul lor ,își dau lor înșiși.

Se va vedea ca legile universului vor îndeplini intențiile cele mai mari ale omenirii , cu o frecvență mai mare și oamenii vor realiza mult mai ușor împlinirea visurilor lor cele mai profunde și dragi decât înainte . Fiecare suflet va înțelege faptul că este răspunzător pentru binele care se manifestă în viața lui, pentru că este ceea ce el a oferit pentru a deveni o realitate . Această lege a fost mereu în vigoare , dar densitatea planetei a fost una care a fost mult mai lentă pentru a se realiza . Totul se schimbă acum rapid și minunile lumii în care umanitatea trăiește si respiră vor fi văzute , recunoscute și apreciate . Într-adevăr , aceasta este cea mai frumoasă și mai minunată planetă din univers ! Omenirea are un mare potential în interiorul celulelor si în sistemul ADN și acesta va începe să se manifeste în mod natural și cu bucurie.

Peste tot pe planetă , se va vorbi în pace și armonie , decretând o mai bună experiență de viață pentru toate sufletele care aleg să se încarneze într-un corp fizic , astfel încât acestea să poată aduce finalizarea planului și scopului vieții lor . Energia iubirii se va manifesta cu o mai mare frecvență și intensitate decât înainte si din aceasta cauza , va fi o transformare în interiorul fiecărei persoane , care nu a mai fost niciodată înainte imaginată . Fiecare persoană va fi smerită , pe măsură ce aceasta realizează ce mare oportunitate le-a fost oferită în întruparea lor pe această planetă în timpul acestor vremuri iar acest lucru se va atribui renașterii calităților superioare de exprimare din cadrul fiecărui individ și din cadrul sistemelor care au funcționat pe această planetă .

Omenirea se va ridica la unison cu Pământul , pe măsură ce aceasta este înălțată în energiile care pătrund toată viața pe Pământ și va fi nevoie de un efort foarte mare pentru a rectifica orice rău făcut Pământului și tuturor regatelor în căutarea bogătilor mai presus de toate . Vor fi modalități mai bune de căutat pentru a asigura elementele esențiale pentru toată omenirea care vor fi în armonie cu toată viața pe Pământ . Acest lucru va facilita punerea în aplicare a unei noi tehnologii , care a fost suprimată în trecut și va face viata pe planeta mai simplă și mai ușoară decât a fost experimentată înainte. Toți cei care primesc aceste cunostinte noi sunt cei care au fost de acord să le împărtășească în mod liber , în scopul de a aduce transformarea în dimensiunile mai înalte ale conștiinței în aplicare mai repede . Acesta este cel mai incitant progres în procesul de ascensiune pe planeta voastră .

Pâna saptamâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastratorul al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

traducere Eliza Fatihttp://luminapegeea.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

BLOGAREALA

FII MANDRU CA ESTI ROMAN

FII MANDRU CA ESTI ROMAN