BINECUVANTARE

Viata mea, cuvintele mele, inima mea, toate iti apartin Tie, Doamne! Faca-se Voia Ta in Toate! Mintea mea a devenit mintea Ta, corpul meu a devenit Corpul Tau, Spiritul meu este Unul cu Spiritul Tau. Vino Tu si traieste prin mine. Binecuvanteaza-mi fiinta si inalta-mi Spiritul, pentru a simti splendoarea uniunii cu Tine! Multumesc. AMIN.ASA SA FIE,SI ASA ESTE!

IMNUL UNIVERSULUI

„Da, Doamne, cred: şi cred din ce în ce mai puternic, pentru că nu este doar o încercare de a mă consola, ci de a mă desăvârşi, tu eşti la originea impulsului şi la sfârşitul acestui drum, pe care toată viaţa mea nu pot decât să îl urmez. Şi tu eşti cel care însufleţeşti pentru mine, cu omniprezenţa ta, miriada de influenţe cărora mă supun permanent. În viaţa care izvorăşte din mine şi în materia care mă susţine găsesc mai mult decât darurile tale. Te găsesc pe tine însuţi care mă faci să particip la existenţa ta. O, Doamne, a cărui chemare precede prima noastră mişcare, dăruieşte-mi aspiraţia de a exista – pentru ca, prin acea sete divină care este darul tău, accesul la marile ape să se deschidă în mine. Nu mă lipsi de setea divină de viaţă, acea energie primordială. Şi tu, a cărui înţelepciune iubitoare îmi dă formă din toate formele şi întâmplările lumii, ajută-mă să pot să cred, să cred cu înflăcărare şi mai presus de orice, în prezenţa ta activă.” ~Teilhard de Chardin, Imnul Universului

IERTARE!

IERTAREA sa ne primeneasca Inimile de vina greselilor si greutatilor trecutului, CONSTIENTIZAREA momentului "Acum" sa ne limpezeasca Mintile de gandurile prea multe si prea-lumesti, RESPIRAREA in Ritmul Propriu sa ne readuca Sanatatea in trupurile noastre, ACCEPTAREA Prezentei Lui "Sunt Cine Sunt" sa ne calauzeasca spre Acasa, IUBIREA si INTELEPCIUNEA Lui Christos sa ne inspire zi de zi precum in vechime au luminat pe fericitii contemporani ai LUI IISUS! NAMASTE! "Încurajat să intru în mine însumi, călăuzit de Tine, am intrat în adâncul inimii mele... O, Adevăr veşnic şi Iubire adevărată şi scumpă Veşnicie! Tu eşti Dumnezeul meu, după tine suspin ziua şi noaptea... Târziu de tot Te-am iubit, O, Frumuseţe atât de veche şi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit! Şi iată, Tu erai înăuntrul meu şi eu eram afară, şi acolo Te căutam... Tu erai cu mine şi eu nu eram cu Tine. Mă ţineau departe de Tine acele creaturi care, dacă nu ar fi în Tine, nici măcar nu ar exista. M-ai chemat, ai strigat, ai spart surzenia mea. M-ai luminat, m-ai străfulgerat şi, în cele din urmă, ai vindecat orbirea mea. Ai suflat peste mine parfumul Tău şi eu l-am respirat şi acum mă topesc după Tine. Te-am gustat şi acum mi-e foame şi sete de Tine!". SF.AUGUSTIN

CUNOASTEREA

CUNOAȘTEREA: Inteligența spirituală care trăiește înăuntrul fiecărei persoane. Sursa a tot ceea ce știm. Înțelegere intrinsecă. Înțelepciune eternă. Partea nesfârșită din noi care nu poate fi influențată, manipulată sau coruptă. Un potențial în toate formele de viață inteligentă. Cunoașterea este Dumnezeu în tine și Dumnezeu este întreaga Cunoaștere din Unives.
„Neînfricarea ta, în viitor, trebuie să nu fie născută din prefăcătorie, ci născută din certitudinea ta în Cunoaștere. În acest fel, tu vei fi un refugiu al păcii și o sursă de bogăție pentru alții. Asta îți este menit să fii. Din acest motiv ai venit în lume.

IISUS

Cel mai mare OM din istorie, Cel mai mare OM din istorie, Iisus, n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de EL N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi.

vineri, 2 august 2013

MESAJ DE LA MATEI-prin Susane Ward

 Chiar daca mesajul se refera la evenimente din Statele Unite, mi s-a parut ca ceea ce spune este de mare interes si pentru cei din restul lumii.
 
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Suntem fericiti sa ne referim la intrebari pe care le-au pus multi cititori, in legatura cu doua situatii care sunt interesante si pentru multi altii. Ambele implica cetateni ai Statelor Unite si, chiar daca par sa nu aiba nicio legatura intre ele, aceste doua situatii foarte mediatizate sunt similare in esenta lor, ambele constituind exemple de pasi imensi facuti in directia evolutiei societatii voastre.
Va conduce dezvaluirea documentelor confidentiale, de catre Edward Snowden, la mai multa transparenta in legatura cu activitatile guvernului sau nu va face altceva decat sa complice si mai mult niste relatii internationale, deja incordate?
Daca s-ar putea spune ca transformarea lumii voastre necesita un element principal, acel ingredient ar fi adevarul. Nivelele de energie in care orbiteaza Pamantul, deschid calea pentru ca adevarurile sa iasa la suprafata, dar nu exista niciun fel de mijloace speciale, prin care aceste lucruri sa se intample, deoarece in contractele sufletelor exista flexibilitate.
Pentru a explica aceasta relatie, sa spunem ca voi alegeti sa castigati o suma importanta de bani, pentru a echilibra o viata de saracie disperata. Pe langa prevederile contractului, alegeti anumiti factori care sa va ajute sa il respectati, cum ar fi tara in care sa traiti, anumite calitati inascute si o tendinta de a gandi si actiona liber. Dar nu exista doar o metoda dura si rapida sau un sigur domeniu de actiune, care sa conduca la dobandirea stilului de viata pe care l-ati ales.
Fara memoria constienta a contractului sufletului vostru, nu faceti altceva decat sa raspundeti la idei, instinct, intuitie, aspiratii si constiinta – mesaje pe care le trimite sufletul catre constiinta voastra si care sunt aliniate la alegerile din contractul vostru – atunci cand apar ocaziile „potrivite.”
Atunci cand acest lucru se aplica unor persoane pe care ii numiti avertizori de integritate, este vorba despre ceea ce a facut Edward Snowden. In timp ce el este privit de catre unii ca tradator si de altii ca erou, analistii vostri ii discuta copilaria si adolescenta, trasaturile de personalitate si imaturitatea, speculandu-se asupra motivelor pentru care a facut publice documentele sale guvernamentale, confidentiale.
Ei nu stiu – si nici Snowden nu stie – ca atunci cand a aparut o ocazie „potrivita”, el a raspuns de fapt mesajelor sufletului sau. Este aceeasi confluenta de factori energetici, care l-au determinat pe Bradley Manning sa dezvaluie documente oficiale si pe Julian Assange sa initieze Wikileaks. Asta nu inseamna, in nici un caz, ca doar acestia trei sunt singurii care au actionat dintr-un simt al responsabilitatii, de a ”aduce adevarul la lumina” – noi vorbim acum doar despre persoanele despre care se discuta, acum, in presa.
In ce priveste efectul informatiilor dezvaluite asupra relatiilor internationale, indivizii mentionati nu au niciun interes sa faca din tantar armasar; ei au probleme interne mult mai importante de care sa se ocupe. Mai mult, vibratiile care prevaleaza acum, sunt toate in favoarea atenuarii de catre conducatori, a oricaror divergente si a ajungerii la un acord international.
Din punct de vedere al transparentei guvernarii, aceasta va fi adusa de cererile cetatenilor – nu numai pentru a pune capat secretizarii, dar si politicilor in interes propriu, sistemelor de justitie corupte si contributiei banilor corporatisti, care stau in spatele multor politici si legi ale organismelor de guvernare. Strigatul pentru schimbare nu exista numai in Statele Unite, cu siguranta! Egiptenii, brazilienii si rusii sunt doar o parte dintre cei care le cer si ei guvernelor lor sa serveasca cel mai inalt interes al popoarelor lor. In fiecare natiune in care este nevoia unor schimbari benefice, perseverenta si curajul miscarilor la nivel local – uneori si cu sprijin exterior – vor conduce la materializarea acestora.

A doua problema de foarte mare interes este procesul lui George Zimmerman, care s-a incheiat cu achitarea acestuia, in cazul uciderii prin impuscare a lui Trayvon Martin. In timp ce majoritatea oamenilor se concentreaza asupra verdictului – daca este drept sau nedrept – multi cititori intreaba: cei implicati si familiile lor au fost de acord cu asta, in contractele sufletelor lor?
Da, dar e nevoie de o explicatie. Tryvon si George si familiile lor sunt asemenea altor suflete care, pana acum, si-au ales experientele karmice, pe care le au de trait pentru a-si echilibra alte vieti. Ei au fost de acord sa traiasca omorul, moartea si urmarile traumatizante, iar contractele lor le-au oferit pana acum un anumit grad de flexibilitate, in ce priveste unde, cand si cum sa se petreaca lucrurile.
Mai ales in aceste vremuri unice in univers, ocaziile care „se potrivesc” apar din plin in intreaga lume, astfel incat nu numai ca exista posibilitatea incheierii alegerilor karmice, dar poate fi servit astfel si „binele general”. Si asa se intampla cu familiile Martin si Zimmerman. Avocatii apararii si un jurat pretind ca nu a existat un factor rasial; cu toate acestea, perceptia generala este ca discriminarea sau profilul rasial stau, de fapt, la originea problemei si multi protesteaza impotriva verdictului.   
Procesul si rezultatul sau „aduc la lumina”, cu putere, faptul ca bigotismul rasial, care a reprezentat multa vreme o pata si o tensiune pentru omenire, nu isi mai are locul in lumea de astazi. Educatia poate schimba perspectiva mentala asupra rasei, dar adevarata schimbare in societate are loc numai atunci cand inimile sunt profund atinse – si de aceea, Trayvon si George si familiile lor au fost de acord cu rolurile lor in aceasta tragedie personala. 
Acelasi tip de dezbinare amara, cauzata de bigotismul rasial este caracteristica si religiilor, traditiilor etnice si culturale, impartirii sociale „pe caste”, sistemelor de guvernare, separarii pe baza de sex sau statut economic. Toate aceste domenii, in care diferentele au cauzat suferinte de nespus, timp de milenii, se vor incheia.
Indivizi din intreaga lume raspund fara teama, chemarii unui puternic simt al responsabilitatii de actiona in legatura cu ceea ce stiu, la nivelul sufletului si constient, ca este corect de facut si universul aduce ocaziile pentru ca ei sa actioneze in aliniere cu alegerile din contract. Cei mai multi nu sunt recunoscuti in afara cercului lor de colaboratori apropiati si, chiar si cei cativa care sunt cunoscuti pe plan international, nu sunt mai constienti decat restul lumii, de faptul ca, inainte de nastere, au ales sa fie cine sunt si sa faca ceea ce fac.
O persoana bine cunoscuta si foarte respectata este Malala Yousafzai, tanara pachistaneza care, chiar si dupa ce a fost impuscata pentru ca lupta pentru dreptul fetelor de a fi educate, isi continua eforturile in aceasta directie. Ea si-a revenit dupa rana de la cap, care i-a pus viata in pericol, nu numai datorita ingrijirilor medicale specializate, ci si a numeroaselor rugaciuni. In contractul sufletului ei, ea a ales sa isi dedice viata acestui serviciu valoros, al carui rezultat va fi benefic fetelor, ori de cate ori li se neaga dreptul la o educatie la fel cu cea a baietilor. 
Papa Francisc este o alta persoana bine cunoscuta si foarte respectata. Sufletul evoluat din punct de vedere spiritual, care s-a intrupat ca Jorge Bergoglio, a facut asta la cererea consiliului universal suprem, astfel incat sa poata ocupa pozitia puternic influenta, de Papa. In conformitate cu acceptul sufletului, universul „a deschis calea”pentru aparitia unei ocazii „potrivite”. Astfel, Bergoglio a devenit papa si, in ciuda opozitiei puternice de la Vatican, el actioneaza dupa cum simte ca ii este responsabilitatea, pentru a indrepta relele pe care acest organism le-a perpetuat, inca de la inceput.
Pe tot parcursul caii de inaltare a Pamantului, planeta a primit o cantitate uriasa de Lumina de la alte civilizatii. Dar, familia noastra prea iubita, Lumina generata de toti cei care isi asculta vocea din launtru, este cea care pune in miscare societatea voastra, pentru a se apropia din ce in ce mai mult de o lume a pacii si armoniei, in care toti sa aiba parte, in mod egal, de marea abundenta a Pamantului.
Toate Fiintele de Lumina din acest univers va imbratiseaza pe voi, Lucratorii intru Lumina, cu iubire neconditionata si cu cea mai inalta stima!
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward  suzy@matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Faceți căutări pe acest blog

BLOGAREALA

FII MANDRU CA ESTI ROMAN

FII MANDRU CA ESTI ROMAN